ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ; ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα  φωτογραφίας θα σου πω τι να κάνεις για να βρίσκεις νέες ιδέες φωτογράφισης ώστε να μην πιάνει σκόνες οι φωτογραφική σου μηχανή.

 

Σίγουρα θα έχει τύχει να μην θέλεις να βγεις για φωτογράφιση στον πόλη / χωριό σου επειδή νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάτι νέο να φωτογραφίσεις. Ή μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις γενικά έμπνευση, δεν υπάρχουν θέματα γύρω σου που σου τραβάνε το ενδιαφέρον ή απλά έχεις χάσει την όρεξη για φωτογράφιση, και ο εξοπλισμός σου πιάνει σκόνες.

Αυτή την φάση την έχω περάσει και εγώ πολλές φορές όπως και όλοι οι φωτογράφοι. Πλέον όμως έχω βρει έναν εύκολο και μαγικό τρόπο για

  • να ξεπερνάω αυτό το πρόβλημα γρήγορα
  • να βρίσκω συνέχεια νέα θέματα για να φωτογραφίζω
  • να κρατάω την δημιουργική μου φλόγα ζωντανή

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα  φωτογραφίας θα σου δείξω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις ώστε να μπορείς να δημιουργείς ενδιαφέρουσες φωτογραφίες όπου και αν είσαι, ακόμα και σε μέρη που νομίζεις ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε φωτογραφικό επίπεδο! Και θα το κάνω με παραδείγματα, φωτογραφίες ρυθμίσεις και πρακτικές συμβουλές, όπως πάντα!

 

Δες την ιστοσελίδα της Julia Nimke εδώ >> https://srio.eu/XrHzq

 

 

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Απόκτησε τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

Ο 2ος οδηγός μας είναι εδώ!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 330 από τα 500 συνολικά αντίτυπα είναι πλέον διαθέσιμα!

Πρόλαβε τι αντίτυπο σου ΣΗΜΕΡΑ με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εντυπωσιακές και δημιουργικές φωτογραφίες, με τον εξοπλισμό που…

Σχόλια