3 ΦΑΚΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τους 3 φακούς που χρησιμοποιώ για να βγάζω πορτραίτα, γιατί τους επέλεξα, τι προσφέρουν και πώς εσύ να κάνεις την σωστή επιλογή για τις δικές σου ανάγκες.

 

Οι φακοί λένε είναι το Α και το Ω όταν φωτογραφίζεις πορτραίτα. Γιατί; Μα επειδή κάθε φακός αποτυπώνει εντελώς διαφορετικά ένα πρόσωπο. Φυσικά το πρόσωπο δεν είναι το πάν.

Μερικές φορές θέλεις να εστιάσεις μεν στο πρόσωπο, άλλες όμως φορές θέλεις να δείξεις και το περιβάλλον γύρω από πορτραίτο έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια ιστορία. Ή μπορεί να θέλεις ένα φακό που σου δίνει την ευελιξία να πετύχεις και τα 2.

Εγώ, μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει σε 3 φακούς που θεωρώ πως είναι ιδανικοί για φωτογραφία πορτραίτου, τόσο από τεχνικής άποψης  ( λεπτομέρεια, bokeh, χρώμα κλπ ) όσο και από εικαστικής.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ανακάλυψε τους 3 φακούς που χρησιμοποιώ όταν φωτογραφίζω πορτραίτα και γιατί τους έχω επιλέξει!

Lets GO!
 

Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Μπες στην VIP λίστα αναμονής για τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις!

Ο 2ος οδηγός μας έρχεται τον Μαϊο!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 500 αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα!

Μπες στην λίστα αναμονής κάνοντας κλικ εδώ για να τον αποκτήσεις με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως ρυθμίσω την φωτογραφική μου μηχανή όταν φωτογραφίζω πορτραίτα σε εξωτερικούς χώρους, με φυσικό φωτισμό. Η…

ΠΩΣ ΡΥΘΜΙΖΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως ρυθμίσω την φωτογραφική μου μηχανή για να βγάζω φωτογραφίες με εντυπωσιακά στοιχεία κίνησης. Η φωτογραφία…

Σχόλια