ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δώσω  πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο να βγάζεις καλύτερα πορτραίτα από την επόμενη κιόλας ημέρα!

 

Τα πορτραίτα πολλές φορές αποτελούν ένα δύσκολο θέμα. Πολλοί φωτογράφοι δεν ξέρουν πως να καδράρουν και να αποτυπώνουν ανθρώπους με τρόπο που δημιουργεί ενδιαφέρον, ιστορίες και συναισθήματα.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δώσω 5 πρακτικές συμβουλές που ξεπερνάτε τετριμμένες απόψεις και συμβουλές που έχεις ακούσει 1000 φορές ξανά και ξανά.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και δες ποιες απλές αλλά αποτελεσματικές κινήσεις και τεχνικές μπορούν να σε βοηθήσουν στο να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες πορτραίτων!

Enjoy!

 
 

Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία του ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

 

Loading

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το αγαπημένο μου φωτογραφικό θέμα, τα πορτραίτα, και τα τραγικά λάθη που κάνουμε όλοι μας μερικές φορές!  …

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ LOOKS ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως μπορείς εύκολα να πάρεις 4 διαφορετικά looks σε μια φωτογράφιση πορτραίτων, χωρίς να κάνεις ούτε ένα βήμα!   …

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για ρυθμίσεις, πρακτικά μυστικά και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες δράσης, δρόμου ή ακόμα…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μια τεχνική που θα αλλάξει τον τρόπο που φωτογραφίζεις!   Θέλεις να δημιουργείς φωτογραφίες που έχουν ξεχωριστό οπτικό…

Σχόλια