ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δώσω  πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο να βγάζεις καλύτερα πορτραίτα από την επόμενη κιόλας ημέρα!

 

Τα πορτραίτα πολλές φορές αποτελούν ένα δύσκολο θέμα. Πολλοί φωτογράφοι δεν ξέρουν πως να καδράρουν και να αποτυπώνουν ανθρώπους με τρόπο που δημιουργεί ενδιαφέρον, ιστορίες και συναισθήματα.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δώσω 5 πρακτικές συμβουλές που ξεπερνάτε τετριμμένες απόψεις και συμβουλές που έχεις ακούσει 1000 φορές ξανά και ξανά.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και δες ποιες απλές αλλά αποτελεσματικές κινήσεις και τεχνικές μπορούν να σε βοηθήσουν στο να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες πορτραίτων!

Enjoy!

 
 

Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία του ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

 

[ipt_fsqm_form id=”54″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια