ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΣΕ MANUAL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δείξω σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να φωτογραφίζεις σε Manual Mode και γιατί!

 

Κακά τα ψέματα. Με την έλευση της ψηφιακής φωτογραφίας, έχουμε πλέον πρόσβαση σε ένα  φάσμα αυτόματων ρυθμίσεων και φίλτρων που διευκολύνουν στη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών. Ωστόσο, το να βασίζεσαι σε αυτές τις αυτόματες λειτουργίες μπορεί να περιορίσει τις δημιουργικές σου δυνατότητες.

Για αυτό πολλές φορές προτείνω να φωτογραφίζεις σε Manual Mode. Με με αυτή την λειτουργία, μπορείς να εξελίξεις τις φωτογραφικές σου δεξιότητες αλλά και να τραβήξεις φωτογραφίες που αλλιώς δεν θα ήταν δυνατό να δημιουργηθούν.

Για αυτό λοιπόν σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δώσω 5 πρακτικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ξεκινήσεις να αξιοποιείς το Manual πρόγραμμα.ώστε να απελευθερώσεις τις δημιουργικές σου δυνατότητες.

 
 

Θέλεις να μάθεις το Manual Πρόγραμμα σε βάθος μέσα σε 2 ώρες με μια πρωτοποριακή μέθοδο;

Αν ναι τότε δες το μάθημα της Ακαδημίας μας που θα σου διδάξει γρήγορα με μια απίστευτη μέθοδο πως να χρησιμοποιείς το Manual Πρόγραμμα της φωτογραφικής σου μηχανής ώστε να ξεκλειδώσεις όλες τις τεχνικές και εικαστικές δυνατότητες του εξοπλισμού σου! Και το καλύτερο; Είναι σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ από 40,00 μόνο με 24.99. Πρόλαβε το!

 

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT της 2ης ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια