ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΟ; ΑΝ ΟΧΙ ΧΑΝΕΙΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για έναν από τους πιο δημοφιλής φακούς, για τα πλεονεκτήματα του, και γιατί τον λατρεύουν ΟΛΟΙ οι φωτογράφοι.

 

Ο φακός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τόσο στο τεχνικό όσο και στο εικαστικό αποτέλεσμα. Καθορίζει το πως αποτυπώνουμε τον κόσμο και τα θέματα γύρω μας και κάθε φακός ξεκλειδώνει νέες δημιουργικές δυνατότητες.

Ενας φακός όμως παραμένει ο ίσως πιο αγαπημένος και γνωστός φακός όλων των εποχών. Και για καλό λόγο! Ή για να είμαι απόλυτα ειλικρινής για πολλούς λόγους!

Για αυτό λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για αυτό τον φακό τα πλεονεκτήματα του και τις δημιουργικές δυνατότητες που ξεκλειδώνει.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και μάθε ποιος είναι ο φακός που πρέπει να αποκτήσεις ΣΗΜΕΡΑ!

Enjoy!

 
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 160 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια