ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 3 ΕΙΔΗ ΠΟΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για 3 διαφορετικές κατηγορίες ποζαρίσματος, καθώς και για τις χρήσεις τους, ώστε να σε βοηθήσω να κάνεις την σωστή επιλογή.

Όλοι γνωρίζουν πως σε μια φωτογράφιση πορτραίτου μετά το φως, το ποζάρισμα είναι το Α και το Ω.

Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν πως υπάρχουν διαφορετικά είδη ποζαρίσματος που ειδικεύονται σε συγκεκριμένα είδη φωτογραφίας.

Για αυτό το λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τα 3 βασικά είδη ποζαρίσματος, που χρησιμοποιείτε το κάθε ένα, ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και πώς να κάνεις την σωστή επιλογή για κάθε περίπτωση.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε κάτι σχετικά με το ποζάρισμα που λίγοι διδάσκουν και ακόμα λογιότεροι γνωρίζουν.
Θέλεις να αναβαθμίσεις τα πορτραίτα σου και να ανακαλύψεις πολλές χρήσιμες πόζες;

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα θα λατρέψεις τα 2 μεγάλα μαθήματα ποζαρίσματος της Ακαδημίας μας που θα σου μάθουν πώς να ποζάρεις αποτελεσματικά άτομα που δεν είναι μοντέλα, εύκολα.

Ανακάλυψε τα κάνοντας κλικ στον τίτλο του μαθήματος που σε ενδιαφέρει.

 

Μην ξεχνάς πως έχουμε 75+ μεγάλα μαθήματα φωτογραφίας στην Ακαδημία μας αλλά και Live ζωντανά σεμινάρια κάθε μήνα που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό σου και να μάθεις πώς να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες! 

 Ανακάλυψε το πώς με κλικ εδω

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια