ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 6 ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για το πιο «δυνατό» δημιουργικό πρόγραμμα της φωτογραφικής σου μηχανής καθώς και πως μπορείς να το εκμεταλλευθείς και εσύ για να βγάλεις πανέμορφες φωτογραφίες!

 

Η προτεραιότητα ταχύτητας αποτελεί ίσως το πιο παρεξηγημένο πρόγραμμα στην φωτογραφική σου μηχανή. Και ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγος που το λατρεύω.

Κατά κύριο λόγο όμως το λατρεύω επειδή στα σωστά χέρια μπορεί να γίνει το πιο δημιουργικό πρόγραμμα φωτογραφίας που έχει η μηχανή σου, μιας και μπορεί να δώσει πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες που δεν μπορούν να ξαναβγούν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκλειδώνει πάρα πολλές δημιουργικές ευκαιρίες και σου επιτρέπει να φωτογραφίζεις στο σπίτι σου στην αυλή σου στην πόλη σου ή οπουδήποτε αλλού, με εγγυημένα εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Για αυτό λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δώσω ρυθμίσεις και πρακτικές συμβουλές ώστε και εσύ να μπορείς να δημιουργείς λήψεις που θα εντυπωσιάσουν, με τον εξοπλισμό που έχεις ήδη στα χέρια σου!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να φωτογραφίζεις από κεραυνούς και Light painting Λήψεις μέχρι και καθημερινά θέματα δίνοντας τους ονειρική όψη!

Στα παρακάτω Link μπορείς να βρείς τα μαθήματα που αναφέρει ο Στράτος:

Εντυπωσιακές λήψεις τοπίου με αργούς χρόνους έκθεσης. Κάνε κλίκ εδώ.

Δημιούργησε δραματικά ασπρόμαυρα τοπία με το photoshop. Κάνε κλίκ εδώ.

Enjoy!

 
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 70 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

 

Για να γίνεις και εσύ μέλος της φωτογραφικής μας κοινότητας foturion.gr με έκπτωση -50% κάνε κλικ εδώ.

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια