ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ: ΣΩΣΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για τις ρυθμίσεις που πρέπει να ξέρεις και να εφαρμόσεις ώστε να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτου.

 

Το ήξερες πως μπορείς να βγάλεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες πορτραίτων, με τον εξοπλισμό που έχεις στα χέρια σου, αξιοποιώντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις;

Αν όχι τότε δες το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας στο οποίο σου δίνω όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και ρυθμίσεις που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να φωτογραφίζεις ανθρώπους δημιουργούντα πορτραίτα που θα λατρέψεις τόσο εσύ όσο και αυτοί.

Αν ναι τότε δες το βίντεο γιατί ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα μάθεις μια τεχνική που δεν ήξερες!

Στο μάθημα μιλάω για ISO, προγράμματα, ρυθμίσεις αλλά και τεχνικές που θα σου ανοίξουν κυριολεκτικά τα μάτια και θα σε βοηθήσουν στο να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον εξοπλισμό που έχεις.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και μάθε ποιες είναι οι ρυθμίσεις που θα σε βοηθήσουν να βγάζεις φανταστικές λήψεις!

Enjoy!
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 140 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

 

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

[bsa_pro_ad_space id=1]

 

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια