ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ( ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ )

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας μιλάω για την λάθος επιλογή χρωμάτων στις φωτογραφίες σου, καθώς και τι μπορείς να κάνεις για να έχεις τα σωστά χρώματα από εδώ και μετά, κάθε φορά.

Το χρώμα αποτελεί ίσως ένα από τα 2 πιο σημαντικά στοιχεία σε μία φωτογραφία. Τα σωστά χρώματα μπορούν να ολοκληρώσουν ένα κάδρο, να επικοινωνήσουν συναισθήματα και να κερδίσουν την προσοχή του θεατή.

Αντίθετα τα λάθος χρώματα μπορούν να καταστρέψουν μια φωτογραφία.

Το χρώμα όμως σε μια φωτογραφία δεν έχει μόνο την τεχνική διάσταση. Έχει και την εικαστική, που καθορίζει στο τέλος της ημέρας αν η φωτογραφίες μας είναι τόσο καλές όσο θα θέλαμε.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σε βοηθήσω δείχνοντας σου τι χρωματικά λάθη συμβαίνουν σε εικαστικό και τεχνικό επίπεδο, πως να τα αναγνωρίζεις και πως να τα αποφεύγεις, ώστε να έχεις στα χέρια σου καταπληκτικές φωτογραφίες, κάθε φορά.

Μάθε λεπτομέρειες στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας.
Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις ακόμα περισσότερες πρακτικές συμβουλές που θα αναβαθμίσουν τα πορτραίτα σου τότε δες το μάθημα ποζαρίσματος της Ακαδημίας μας που θα σου μάθει πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

Επιπλέον μην χάσεις τις κάρτες ποζαρίσματος!

50 πόζες σε μορφή καρτών που θα σου παρέχουν άπειρή έμπνευση για το πως να ποζάρεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα, εύκολα και γρήγορα, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Πρόλαβε ένα από τα τελευταία πακέτα κάνοντας κλικ εδώ.

Tο ΝΕΟ μάθημα της ακαδημίας μας για το πως να επεξεργάζεστε καλoκαιρινά πορτραίτα με το Lightroom είναι πλέον διαθέσιμο.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια