ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως να αξιοποιείς το χρώμα για να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατό να βγουν!

 Όλοι ρωτάνε για ρυθμίσεις φακούς και τεχνικές. Ο λόγος; Θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες που είναι διαφορετικές, ξεχωρίζουν, έχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Ποια είναι όμως η κρυφή αλήθεια; Πως δεν χρειάζεσαι τίποτα από τα παραπάνω για να δημιουργήσεις κάδρα που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Πως γίνεται αυτό; Η λύση είναι απλή: θα πρέπει να μάθεις να αξιοποιείς το χρώμα στην φωτογραφία σου. Αν το κάνεις λάθος η φωτογραφία θα είναι χάλια με ότι φακό ρυθμίσεις και τεχνικές αξιοποιήσεις. Αν το κάνεις σωστά όμως θα μπορέσεις να δημιουργήσεις πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες που θα κάνουν αίσθηση.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δείχνω πως μπορείς να αξιοποιείς το χρώμα, μέσα από απλές αλλά απίστευτα αποτελεσματικές τεχνικές που θα σε αφήσουν άναυδο.

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για την φωτογραφία πορτραίτου τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Επίσης, εδώ μπορείς να βρείς το μάθημα:

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια