ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: MIRRORLESS VS DSLR. ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό πρόγραμμα μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τις διαφορές, τα οφέλη αλλά και τη χρησιμότητα των dslr και mirrorless φωτογραφικών μηχανών, θα καταρρίψω αρκετούς μύθους και θα σε βοηθήσω να κάνεις τη σωστή επιλογή, εύκολα. 

 

Το τελευταίο διάστημα έχω λάβει πάρα πολλές ερωτήσεις σχετικά με το τι πρέπει να επιλέξει κάποιος όταν αγοράζει μία φωτογραφική μηχανή. 

Φυσικά μιλάω για την κλασική ερώτηση να αγοράσω Mirrorless ή DSLR. 

Είναι λογικό να λαμβάνω τόσα ερωτήματα μιας και υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, μεγάλη παραπληροφόρηση αλλά και κίνδυνος κάποιος να ξοδέψει τα λεφτά του άδικα κάνοντας τη λάθος επιλογή. 

Για αυτό το λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ξεκαθαρίζω τα πράγματα μία και καλή, ψύχραιμα και αντικειμενικά και σε βοηθάω να κάνεις τη σωστή επιλογή η οποία θα καλύψει απόλυτα τις δικές σου προσωπικές δημιουργικές ανάγκες. 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ξεκαθάρισε μία για πάντα το τοπίο σε ότι αφορά το ερώτημα dslr η mirrorless: τι είναι καλύτερο και γιατί. 

 
 

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα μην ξεχνάς πως έχουμε 75+ μεγάλα μαθήματα φωτογραφίας στην Ακαδημία μας αλλά και Live ζωντανά σεμινάρια κάθε μήνα που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό σου και να μάθεις πώς να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες! 

Ανακάλυψε το πώς με κλικ εδώ

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια