ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΔΡΑΣΗ – ΜΕΡΟΣ 2ο : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τις ρυθμίσεις και τεχνικές  που χρειάζεσαι για να φωτογραφίσεις δράση με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Καλώς ήρθες στο 2ο και τελευταίο μέρος του μαθήματος φωτογράφισης δράσης!

Στο πρώτο μέρος μίλησα για τον φωτογραφικό εξοπλισμό που πρέπει να έχεις για να μπορέσεις να βγάλεις εντυπωσιακές φωτογραφίες δράσης ( μπορείς να το δεις κάνοντας και θα δεις ότι μπορεί να τον έχεις ήδη! )

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσω για τεχνικές φωτογράφισης δράσης που θα σε βοηθήσουν να αποτυπώσεις εντυπωσιακά στιγμιότυπα με ευκολία.

O λόγος; Ο σωστός εξοπλισμός δεν αξίζει και πολλά αν δεν γνωρίζουμε πως να τον χρησιμοποιούμε.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα εστιάσω σε τεχνικές φωτογράφισης που θα σου επιτρέψουν να εκμεταλλευθείς τόσο τον εξοπλισμό όσο και το θέμα σου στο έπακρο.

 

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα τότε θα σε ενδιαφέρει το μεγάλο μάθημα της Ακαδημίας στο οποίο δείχνω αναλυτικά πως μπορείς να βγάζεις εξαιρετικές φωτογραφίες δράσεις με αθλητές, μηχανοκίνητό αθλητικό, airshows αλλά και άλλα είδη όπως φωτογραφία δρόμου κλπ.

Κάνε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα συμπληρώνοντας την φόρμα παρακάτω για να ενημερωθείς όταν είναι στον αέρα και να το αποκτήσεις με μεγάλη έκπτωση!

Mην ξεχνάς πως έχουμε 75+ μεγάλα μαθήματα φωτογραφίας στην Ακαδημία μας αλλά και Live ζωντανά σεμινάρια κάθε μήνα που θα σε βοηθήσουν να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τον εξοπλισμό σου και να μάθεις πώς να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες! Ανακάλυψε το πώς με 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια