ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ STILL LIFE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας έχουμε την κριτική φωτογραφιών από την 8η φωτογραφική αποστολή που κάναμε στην Foturion.gr, την νέα φιλική φωτογραφική μας κοινότητα!

 

Τελικά τα κατάφερα!

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω του ότι με χτύπησε γρίπη, κρύωμα, πυρετός και οι 7 πληγές του Φαραώ  , σήμερα δημοσιεύουμε την κριτική της 8ης φωτογραφικής αποστολής που έγινε στην ΝΕΑ, ξεχωριστή πλατφόρμα – φωτογραφική κοινότητα της Foturion ( μάθε περισσότερα στο https://foturion.gr ).

Το θέμα της αποστολής ήταν “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”  και η αλήθεια είναι πως αν και είχαμε σχετικά λίγες συμμετοχές λόγω της απουσίας μου είδαμε μερικές εξαιρετικές φωτογραφίες και συμμετοχές από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Δες λοιπόν τι φωτογραφίες που έβγαλαν τα μέλη μας, με τι ρυθμίσεις και μάθε πως να βγάζεις και εσύ ανάλογες λήψεις μέσα από τις συμβουλές και την κριτική μου, από την άνεση του σπιτιού σου !

Lets GO!
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 121 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα απο την 2η έκδοση και πάμε για SOLD OUT ΞΑΝΑ ! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT της 2ης ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗΣ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια