ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δώσει πρακτικές συμβουλές για φωτογραφίσεις πορτραίτων που θα σου σώσουν την …. Φωτογραφική ζωή!.

Η φωτογραφία πορτραίτων σε εξωτερικούς χώρους είναι απρόβλεπτη. Καιρός, αναποδιές, προβλήματα στην τοποθεσία που φωτογραφίζεις και πολλά άλλα συμβάλλουν στις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. 

Πίστεψε με μιλάω εξ ’εμπειρίας. 

 Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θέλω να σου δώσω μερικές πρακτικές συμβουλές που κυριολεκτικά με έχουν βοηθήσει στο να αποφύγω την απόλυτη καταστροφή κατά την διάρκεια ενός session πορτραίτου. 

 Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας όπου θα μάθεις πρακτικές συμβουλές και tips για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις επόμενες σου φωτογραφίσεις με μηδέν άγχος και προβλήματα. 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X