ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΡΑΦΙΑΣ: ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ISO ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για την λειτουργία του Auto ISO και θα σου δείξω πως μπορεί να σε βοηθήσει στο να είσαι πιο δημιουργικός!

Πολλοί φωτογράφοι όταν ακούν την λέξη «αυτόματο» βγάζουν …. Σπυράκια. Δεν πειράζει!

Εμείς οι υπόλοιποι προτιμάμε να αξιοποιούμε κάθε λειτουργία της φωτογραφικής μας μηχανής που μας βοηθάει στο να είμαστε πιο δημιουργικοί ώστε να βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες.

Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η AUTO ISO. Ίσως γνωρίζεις το πως λειτουργεί, αλλά γνωρίζεις πως να την χρησιμοποιείς και πότε;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της λειτουργίας αλλά και πως να την χρησιμοποιείς έξυπνα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θέλεις να παγώνεις την κίνηση, να μην βγάζεις ΠΟΤΕ κουνημένες φωτογραφίες ή να φωτογραφίζεις δράση σαν επαγγελματίας, και πολλά άλλα;

Αν ναι παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ανακάλυψε την πρακτική δύναμη του Auto ISO!

Enjoy!
 

 

Ανακάλυψε τα Preset κάνοντας κλικ εδώ.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια