ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΟΜΟΥ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για μια τεχνική που με βοήθησε στο να πάρω μερικές από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες δρόμου που έβγαλα ποτέ! 

 

Συχνά λαμβάνω μηνύματα από εσάς με ερωτήσεις που αφορούν ην φωτογραφία δρόμου. «Πως ξεκινάω;», «Ντρέπομαι / φοβάμαι να φωτογραφίζω αγνώστους;», «Τι εξοπλισμό χρειάζομαι;» και άλλα πολλά.

Επειδή έχω λοιπόν εντοπίσει μια δυσκολία που αφορά το ξεκίνημα της φωτογραφίας δρόμου στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξω μια τεχνική που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας για να ξεκινήσει την φωτογραφία δρόμου, εύκολα, και παίρνοντας πανέμορφα αποτελέσματα χωρίς άγχος!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και δες το πόσο εύκολο είναι τελικά να ξεκινήσει την φωτογραφία δρόμου, όπου και να βρίσκεσαι, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Enjoy!

 
 

Δες την καινούργια μας φωτογραφική κοινότητα κάνοντας κλικ εδώ.

Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία του ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

 

[ipt_fsqm_form id=”54″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ.

Το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για ρυθμίσεις, πρακτικά μυστικά και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες δράσης, δρόμου ή ακόμα…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μια τεχνική που θα αλλάξει τον τρόπο που φωτογραφίζεις!   Θέλεις να δημιουργείς φωτογραφίες που έχουν ξεχωριστό οπτικό…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το αγαπημένο μου φωτογραφικό θέμα, τα πορτραίτα, και τα τραγικά λάθη που κάνουμε όλοι μας μερικές φορές!  …

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ LOOKS ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως μπορείς εύκολα να πάρεις 4 διαφορετικά looks σε μια φωτογράφιση πορτραίτων, χωρίς να κάνεις ούτε ένα βήμα!   …

Σχόλια