ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΡΟΜΟΥ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για μια τεχνική που με βοήθησε στο να πάρω μερικές από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες δρόμου που έβγαλα ποτέ! 

 

Συχνά λαμβάνω μηνύματα από εσάς με ερωτήσεις που αφορούν ην φωτογραφία δρόμου. «Πως ξεκινάω;», «Ντρέπομαι / φοβάμαι να φωτογραφίζω αγνώστους;», «Τι εξοπλισμό χρειάζομαι;» και άλλα πολλά.

Επειδή έχω λοιπόν εντοπίσει μια δυσκολία που αφορά το ξεκίνημα της φωτογραφίας δρόμου στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξω μια τεχνική που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας για να ξεκινήσει την φωτογραφία δρόμου, εύκολα, και παίρνοντας πανέμορφα αποτελέσματα χωρίς άγχος!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και δες το πόσο εύκολο είναι τελικά να ξεκινήσει την φωτογραφία δρόμου, όπου και να βρίσκεσαι, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Enjoy!

 

 

Δες την καινούργια μας φωτογραφική κοινότητα κάνοντας κλικ εδώ.

Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία του ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

 

[ipt_fsqm_form id=”54″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια