ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για μια τεχνική που θα σου επιτρέψει να βγάζεις εξαιρετικά δυναμικά πορτραίτα που θα ξεχωρίζουν!

 

Οι φωτογραφίες πορτραίτου αποτελούν ένα αγαπημένο φωτογραφικό θέμα. Πολλές φορές όμως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες βγαίνουν βαρετές ή δεν έχουν ιδιαίτερο οπτικό / εικαστικό ενδιαφέρον.

Σήμερα θα διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα με το νέο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας, μιας και θα σου δείξω μια τεχνική που θα μπορείς να χρησιμοποιείς ξανά και ξανά, για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά πορτραίτα που θα κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε φορά!

Και το καλύτερο; Η τεχνική αυτή είναι τόσο απλή που μπορείς να την αξιοποιήσεις ΑΜΕΣΩΣ, με ότι εξοπλισμό έχεις στα χέρια σου!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε τι είναι αυτό που μπορεί να πάει τα πορτραίτα σου στο επόμενο επίπεδο!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

Με εκτίμηση
Stratos Agiani




 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

Απόκτησε τον ΝΕΟ φωτογραφικό οδηγό κάνοντας κλικ εδώ η στο κουμπι απο κάτω

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως να βγάζεις πορτραίτα που ξεχωρίζουν αξιοποιώντας τον φυσικό φωτισμό!   Η φωτογράφιση πορτραίτων με φυσικό φωτισμό είναι…

Σχόλια