ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ DRONE ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα θα μιλήσω για τα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό που πρέπει να έχει κάθε ιδιοκτήτης drone για να το εκμεταλλευθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του!

Τα Drone πλέον τείνουν να γίνουν ένα πολύ προσιτό και αναπόσπαστο φωτογραφικό εργαλείο. Με drones στην αγορά όπως το DJI MAVIC 2 ( το οποίο έχω και λατρεύω ) μπορεί ο κάθε ένας να ξεκινήσει το ταξίδι του στον θαυμαστό κόσμο της εναέριας φωτογραφίας.

Το πρόβλημα όμως είναι πως οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται κατ’ ελάχιστο τις πραγματικές δυνατότητες του drone τους. Ο λόγος; Δεν έχουν τα απαραίτητα αξεσουάρ / εξοπλισμό που ξεκλειδώνουν όλες τις δυνατότητες ενός drone.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τα αξεσουάρ που έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιώ και φωτογραφίζω με το drone μου.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να βελτιστοποιήσεις την χρήση του drone σου με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Enjoy!

Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα τότε θα λατρέψεις την καλοκαιρινή μας προσφορά που δίνει απεριόριστη πρόσβαση για ένα χρόνο σε:

  • ΟΛΑ τα υπάρχοντα και μελλοντικά μαθήματα της Ακαδημίας
  • ΟΛΑ τα Live σεμινάρια φωτογραφίας που κάνουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας
  • ΟΛΑ τα μαθήματα της σειράς How I Shot It ( υπάρχοντα και μελλοντικά )

Εξασφάλισε την απεριόριστη φωτογραφική σου εκπαίδευση για 1 χρόνο σε τιμή προσφοράς από 150,00 μόνο με 95,00

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια