ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες σου ώστε να μεταμορφωθούν σε ΕΠΙΚΕΣ λήψεις!

 

Μπορεί το χρώμα αν δημιουργεί εντυπωσιακές φωτογραφίες αλλά οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες για εμένα μπορούν να είναι πολύ καλύτερες από οποιαδήποτε λήψη με χρώμα.

Γιατί; Μα φυσικά επειδή πολλαπλασιάζουν την ένταση, το συναίσθημα και τα στοιχεία εντυπωσιασμού όταν τραβηχτούν σωστά. Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μπορεί να σε κάνει να κλάψεις να γελάσεις και να μείνεις με το στόμα ανοιχτό, πολύ περισσότερο από μια έγχρωμη λήψη κατά την ταπεινή μου άποψη.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζεις τα μυστικά και τα φωτογραφικά συστατικά που μπορούν να δώσουν αυτή την εικαστική δύναμη σε μια Α/Μ λήψη.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω φωτογραφίες που μας έστειλαν φίλοι μας, με αφορμή το κάλεσμα για μια παρουσίαση στην ΝΕΑ φωτογραφική μας κοινότητα και θα αποκαλύψω τα μυστικά σύνθεσης καδραρίσματος και φωτογραφικής τεχνικής που κάνουν μια ασπρόμαυρη λήψη μια timeless φωτογραφία!

Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας όπου θα σου δείξω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις ώστε να βγάζεις και εσύ ΕΠΙΚΕΣ ασπρόμαυρες φωτογραφίες!

Για να γίνεις και εσύ μέλος της φωτογραφικής μας κοινότητας foturion.gr με έκπτωση -50% κάνε κλικ εδώ. 

Enjoy!

 
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 10 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα και πάμε για SOLD OUT! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 10 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια