ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΠΙΟΥ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα αποκαλύψω τι ρυθμίσεις χρησιμοποιώ για να βγάζω φωτογραφίες τοπίου που εντυπωσιάζουν!

 

Πας σε ένα φανταστικό μέρος με τοπία που προσφέρουν θέα, εμπειρίες και φωτογραφικές ευκαιρίες. Και λες “Τέλεια εδώ μπορώ να βγάλω μερικές ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ λήψεις”. Αλλά μερικές φορές τα αποτελέσματα σε απογοητεύουν. Ο λόγος;

Πιθανότατα οι λάθος ρυθμίσεις που έβαλες στην μηχανή σου για τις συνθήκες που επικρατούσαν την δεδομένη στιγμή στο μέρος που φωτογράφιζες. Ποιες είναι όμως οι σωστές ρυθμίσεις και τι τιμές πρέπει να δίνεις σε διάφραγμα, ταχύτητα και ISO στην μηχανή σου;

Κοίταξε, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο σετ ρυθμίσεων που δουλεύει για όλες τις περιπτώσεις. Για να σε βοηθήσω όμως θα σου πω την δική μου φόρμουλα, ρυθμίσεις και τρόπο σκέψεις που με βοηθάει στο να βρω πολύ γρήγορα τις κατάλληλες για κάθε περίπτωση ρυθμίσεις ώστε να αποτυπώνω τα εντυπωσιακά τοπία που συναντώ μπροστά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε αυτό λοιπόν το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα αποκαλύψω πως ακριβώς λειτουργώ για να ρυθμίσω την φωτογραφική μου μηχανή, αλλά και γιατί κάνω κάθε επιλογή που με βοηθάει στο να βγάζω καλύτερες φωτογραφίες τοπίου.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και “κλέψε” την φόρμουλα μου!

 
 

Α και που είσαι: Σύντομα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες για το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ με φωτογραφικές συμβουλές 176 σελίδων που θα λύσει κάθε φωτογραφικό σου πρόβλημα και θα σου επιτρέψει να εκμεταλευτείς στο έπακρο τον φωτογραφικό εξοπλισμό που έχεις στα χέρια σου.

Μπες στην VIP λίστα αναμονής για να τον αποκτήσεις με έκπτωση, νωρίτερα από όλους και με μια παροχή που δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα!

Τέλος μην ξεχνάς πως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια