ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ( Instagram – Facebook ) !

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις κατά την αποθήκευση των φωτογραφιών σου για κορυφαία ποιότητα στα social media.

 

Έχεις σίγουρα ανεβάσει φωτογραφίες στα social media ( Instagram / Facebook ) και έχεις δει την ποιότητα τους να καταστρέφεται κυριολεκτικά. Έχεις δει όμως και φωτογραφίες άλλων φωτογράφων με εξαιρετική οξύτητα λεπτομέρεια και ποιότητα, στα ίδια social media.

Πως στο καλό το καταφέρνουν;

Το μυστικό είναι οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιούν όταν αποθηκεύουν τις φωτογραφίες τους με σκοπό να τις μοιραστούν σε Instagram και Facebook. Αν και πάντα οι φωτογραφίες συμπιέζονται από τις πλατφόρμες πριν ανέβουν ( δηλαδή χάνουν ένα μέρος της ποιότητας τους ) μπορούμε να διατηρήσουμε ένα μεγάλο μέρος της ποιότητας με τις σωστές ρυθμίσεις αποθήκευσης.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που πρέπει να ξέρεις ώστε όταν αποθηκεύεις και ανεβάζεις φωτογραφίες στα social media να διατηρούν όλη την λεπτομέρεια και ποιότητα τους!

Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας όπου θα σου δείξω όλα τα βήματα που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να ανεβάζεις και εσύ φωτογραφίες στα social media με την μέγιστη δυνατή ποιότητα και λεπτομέρεια!

Enjoy!

 
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 10 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα και πάμε για SOLD OUT! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 10 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Στράτο καλησπέρα! Κατατοπιστικός και ακριβολόγος για μια ακόμα φορά. Αν η φωτογραφία που θέλουμε να ανεβάσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιθυμούμε να έχει οριζόντια παράθεση (landscape), ποιά πρέπει να είναι η αναλογία πλευρών στο crop; Επίσης, όταν προσπαθώ να ομαδοποιήσω κάποιες φωτογραφίες στο instagram, δεν μου εμφανίζει το σχηματάκι στη κάτω αριστερη γωνία της φωτογραφίας, με το οποίο μπορούμε να αλλάξουμε τη μεγενθυση της. Αντιθέτως, όταν ανεβάζω μεμονωμένες φωτογραφίες, εμφανίζεται κανονικά. Κάνω κάτι λάθος; Σ’ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!