ΠΟΖΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ! ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξω πως να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτων αξιοποιώντας το φθινόπωρο αλλά και τον φυσικό φωτισμό!

 

Το φθινόπωρο είναι η πιο όμορφη εποχή για πορτραίτα γεμάτα χρώμα και στοιχεία της φύσης.

Για αυτο στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια σειρά από πόζες τεχνικές, ιδέες και ρυθμίσεις που θα σε βοηθήσουν στο να βγάλεις πανέμορφα πορτραίτα με φυσικό φωτισμό!

Σε αυτό το μάθημα φωτογραφία θα τα δούμε ( και θα δείτε ) όλα, όπως ποια είναι τα ιδανικά ρούχα, πως να ποζάρεις το άτομο που φωτογραφίζεις, τι να προσέξεις στο περιβάλλον, πως να εκμεταλλευθείς τα χρώματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και τι να κάνεις αν τα περισσότερα φύλλα έχουν πέσει από τα δέντρα!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να εκμεταλλευθείς στο έπακρο το φθινόπωρο για να βγάλεις καταπληκτικές λήψεις πορτραίτων με τον εξοπλισμό σου!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
 

Θέλεις έναν ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακό φωτογραφικό οδηγό με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μπες στην λίστα αναμονής VIP της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ Black Friday προσφοράς μας κι απόκτησε τον ΔΩΡΕΑΝ άμεσα!

Έρχεται η μεγαλύτερη προσφορά της Χρονιάς με -65%.

Μπες ΣΗΜΕΡΑ στην λίστα αναμονής για την μεγάλη Black Friday προσφορά μας και πάρε ΔΩΡΕΑΝ ένα ebook Με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας και άλλες επιπλέον παροχές που θα δώσουμε σταδιακά μέχρι την ημέρα της Black Friday!

Η προσφορά θα δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ για 1 ολόκληρο χρόνο σε:

  • 130+ μαθήματα φωτογραφίας σε μορφή βίντεο.
  • Νέα μαθήματα φωτογραφίας κάθε μήνα.
  • Πρόσβαση στα online σεμινάριο φωτογραφίας.
  • Πρόσβαση σε ΟΛΑ τα Replays των Online σεμιναρίων.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Shot IT”.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Edit”.
  • Επιπλέον bonus παροχές που θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια