ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για ρυθμίσεις και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στο να βγάλεις ΕΠΙΚΕΣ λήψεις με αργές ταχύτητες, γεμάτες κίνηση και ενδιαφέρον.

 

Θέλεις ρυθμίσεις και τεχνικές για να μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες με απίστευτο ενδιαφέρον και ομορφιά αξιοποιώντας την προτεραιότητα ταχύτητας;

Αν ναι τότε θα ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας. Σε αυτό θα δείξω πολλά παραδείγματα με ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις φακούς και τεχνικές που αξιοποίησα για να βγάλω μερικές από τις πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες με κίνηση ώστε να μπορέσεις ΚΑΙ ΕΣΥ να αξιοποιήσεις αυτές τις τεχνικές για να μπορείς να βγάζει λήψεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπου και αν είσαι!

Για αυτό λοιπόν δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας όπου σε 19 λεπτά θα σου δείξω όλα τα βήματα ρυθμίσεις και τεχνικές που πρέπει να γνωρίζεις ώστε να δίνεις και εσύ στις λήψεις σου κίνηση με όμορφο και δημιουργικό τρόπο!

Κάνε κλικ εδώ για να βρείς το μάθημα που αναφέρει ο Στράτος: Μάθε την μηχανή σου: Εντυπωσιακές λήψεις με την προτεραιότητα ταχύτητας.

Κάνε κλικ εδώ για να δείς το βίντεο και να μάθεις τι είναι το crop factor.

Enjoy!

 




 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο 10 αντίτυπα πλέον διαθέσιμα και πάμε για SOLD OUT! Πρόλαβε το δικό σου!

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να προλάβεις ένα από τα τελευταία αντίτυπα! Λιγότερα από 10 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ SOLD OUT!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ ιδέες φωτογράφισης
  • 120+ πρακτικά παραδείγματα
  • 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
  • Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 6 ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα μιλήσω για το πιο «δυνατό» δημιουργικό πρόγραμμα της φωτογραφικής σου μηχανής καθώς και πως μπορείς να το εκμεταλλευθείς και…

Σχόλια