ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ISO «ΧΑΛΑΝΕ» ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ;

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω γιατί δεν πρέπει να φοβάσαι να χρησιμοποιείς υψηλές τιμές ISO όταν φωτογραφίζεις!

 

Το ISO αποτελεί ίσως το λιγότερο διαδεδομένο εργαλείο φωτογραφίας. Ειδικά σε σχέση με το διάφραγμα και την ταχύτητα, λαμβάνει ελάχιστη δημοσιότητα και προσοχή σε σεμινάρια και βιβλία.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι πολλές φορές ακούμε την «συμβουλή» του να ΜΗΝ χρησιμοποιούμε υψηλά ISO γιατί θα καταστρέψουμε τις φωτογραφίες μας οδηγεί σε πάρα πολλές χαμένες φωτογραφικές ευκαιρίες, και λήψεις που θα μπορούσαν ΑΝΕΤΑ να βγουν, αλλά δεν γίνονται ποτέ και χάνονται για πάντα.

Για αυτό λοιπόν στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δούμε τελικά τί ισχύει και τι όχι, αν τα υψηλά ISO σήμερα τις νέες τεχνολογίες που έχουν οι σένσορες αποτελούν πρόβλημα καθώς και ένα ΜΕΓΑΛΟ μυστικό μείωσης θορύβου που θα σας αφήσει έκπληκτους.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να αξιοποιείς ΣΩΣΤΑ ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία της φωτογραφικής σου μηχανής!

Enjoy!
 

Έμαθες για το μυστικό μας project;

Δημιουργήσαμε 30 κάρτες με 30 διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης που θα αλλάξουν τον τρόπο που φωτογραφίζεις, για πάντα!

Ξεκλείδωσε 30 τεχνικές σύνθεσης, και λύσε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχεις στην φωτογραφία με τις κάρτες μας!

Τώρα μπορείς να έχεις πρακτικές ιδέες και τεχνικές σύνθεσης, όπου και αν είσαι, ανά πάσα στιγμή, με πρακτικά παραδείγματα, συμβουλές και φωτογραφίες! Είναι σαν να έχεις μαζί σου έναν επαγγελματία που σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, όταν φωτογραφίζεις!

Κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα και να μπεις στην λίστα αναμονής! Λιγότερα από 200 τεμάχια πλέον είναι διαθέσιμα!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα θα έχεις:

• 30 κάρτες με διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
• 145+ ιδέες φωτογράφισης
• 120+ πρακτικά παραδείγματα
• 100 ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου
• Επιπλέον παροχές αποκλειστικά για όσους είναι στην λίστα αναμονής!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια