ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΟΖΑΡΙΖΜΑΤΑ; ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως βρίσκω ιδέες για ποζαρίσματα όταν θέλω να κάνω μια φωτογράφιση πορτραίτου.

 

Το να ποζάρει ένας / μία φωτογράφος ένα άτομο που ΔΕΝ είναι μοντέλο πολλές φορές φαντάζει ακατόρθωτο. Αλλά σου έχω την απόλυτη λύση για αυτό το πρόβλημα. Η μάλλον, 2 λύσεις!

Η φωτογράφιση με επαγγελματία μοντέλο είναι εύκολη! Το μοντέλο ξέρει τι να κάνει οπότε ο φωτογράφος εστιάζει στο φωτογραφικό / τεχνικό κομμάτι και δεν ανησυχεί για το ποζάρισμα.

Τις περισσότερες φορές όμως φωτογραφίζουμε καθημερινούς ανθρώπους και πρέπει να γνωρίζουμε πως να τους ποζάρουμε εύκολα και γρήγορα ώστε η φωτογράφιση να είναι μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία για όλους αλλά και να μπορέσουμε να βγάλουμε αξιόλογες φωτογραφίες πορτραίτου.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας, θα σου δείξω που και πως μπορείς να βρίσκεις ιδέες εύκολου ποζαρίσματος  που θα κάνουν τόσο την δική σου ζωή, όσο και του ατόμου που φωτογραφίζεις, εύκολη.

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας το οποίο είμαι σίγουρος πως θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
 

 

Ο 2ος φωτογραφικός μας οδηγός είναι εδώ και ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Απόκτησε τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

 

Ο 2ος οδηγός μας είναι εδώ!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 283 από τα 500 συνολικά αντίτυπα είναι πλέον διαθέσιμα!

Πρόλαβε τι αντίτυπο σου ΣΗΜΕΡΑ με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εντυπωσιακές και δημιουργικές φωτογραφίες, με τον εξοπλισμό που…

Σχόλια