ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για το αγαπημένο μου φωτογραφικό θέμα, τα πορτραίτα, και τα τραγικά λάθη που κάνουμε όλοι μας μερικές φορές!

 

Φωτογραφίζεις πορτραίτα; Τέλεια! Τότε ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις κάνει τουλάχιστο 1 από αυτά τα λάθη που αναφέρω στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας. Έλα το ξέρεις! Και θα σου πω και ένα μικρό μυστικό. Τα κάνω και εγώ.

Ποια είναι αυτά τα τραγικά λάθη, γιατί τα κάνουμε και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε; Φταίει ο εξοπλισμός; Η φωτογραφική ματιά; Οι ρυθμίσεις;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας δίνω απαντήσεις και λύσεις! Και μακάρι να μπορούσα να δώσω τόσο εύκολα λύσεις σε όλα τα προβλήματα της ζωής μου. Αλλά ας αρκεστώ για σήμερα στην φωτογραφία. Από κάπου πρέπει να ξεκινήσω :-p

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και δες πόσα τραγικά λάθη έχεις κάνει σε φωτογραφίες πορτραίτων ( εγώ τα έχω κάνει ΟΛΑ!).

Enjoy!
Έρχεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι μπες στην λίστα αναμονής για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που έρχεται. Καταχώρισε τα στοιχεία σου ΣΗΜΕΡΑ για να ενημερωθείς όταν έρθει η στιγμή.

[ipt_fsqm_form id=”54″]

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια