ΔΩΣΕ ΕΠΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ DRONE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας με το Lightroom θα δείξω βήμα βήμα πως να λύνεις ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν όσοι φωτογραφίζουν με Drone.

 

Τα drone με τις χαμηλές τιμές τους, την ευκολία χρήσης αλλά και τις δημιουργικές δυνατότητες που ξεκλειδώνουν έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας.

Αλλά πολλές φορές οι φωτογραφίες που βγάζουν δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις φανταστικές λήψεις που βλέπεις στα social media από άλλους. Ο λόγος; Πολλοί δεν γνωρίζουν τις τεχνικές επεξεργασίας που μπορούν θα αναβαθμίσουν μια flat λήψη με drone σε μια απίστευτα κινηματογραφική φωτογραφία!

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας θα αποκαλύψω μια τεχνική που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά τις flat φωτογραφίες σου από drone σε ΕΠΙΚΑ αριστουργήματα! Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου όταν θα δεις τα αποτελέσματα!

PRO TIP: Αν χρησιμοποιείς το Photoshop μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ το μάθημα, μίας και τα εργαλεία του ADOBE CAMERA RAW είναι ακριβώς τα ίδια αυτά που θα βρεις στο Develop module του Lightroom.

 

 

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Απόκτησε τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

Ο 2ος οδηγός μας είναι εδώ!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 330 από τα 500 συνολικά αντίτυπα είναι πλέον διαθέσιμα!

Πρόλαβε τι αντίτυπο σου ΣΗΜΕΡΑ με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ SHARPENING ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας θα σου δείξω τεχνικές που μπορούν να αποκαλύψουν κρυφές λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σου!   Βγάζεις φωτογραφίες με τον εξοπλισμό σου…

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας με το Lightroom θα δείξω βήμα βήμα πως επεξεργάστηκα την συγκεκριμένη φωτογραφία με σκοπό να πετύχω ένα εξαιρετικά κινηματογραφικό αποτέλεσμα.…

Σχόλια