ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΠΙΟΥ

Μάθε τι εξοπλισμό πρέπει να έχεις μαζί σου για να κάνεις την φωτογράφιση τοπίων μια ευχάριστη εμπειρία!

Το καλοκαίρι είναι πλέον πίσω μας και σιγά σιγά ο καιρός αλλάζει. Ο αέρας δημιουργεί εντυπωσιακά κύματα, ο ουρανός γεμίζει με δραματικά σύννεφα και το τοπίο αλλάζει όψη.

Για αυτό είναι ίσως η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσουμε και πάλι να φωτογραφίζουμε τοπία. Η φωτογραφία τοπίου όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση: έχει ταξίδι, περπάτημα, κουβάλημα και φυσικά το στοιχείο της τύχης.

Πως λοιπόν μπορείς να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη και πώς να προετοιμαστείς από μεριά φωτογραφικού ( και όχι μόνο ) εξοπλισμού ώστε η όλη διαδικασία φωτογράφισης τοπίου να είναι μια ευχάριστη εμπειρία;

Σε αυτό ακριβώς το ερώτημα απαντώ στο νέο βίντεο / μάθημα φωτογραφίας τη CraftiusPRO. Παρακολούθησε το!

Φιλικά

Stratos A.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΠΙΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X