ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FORUM; ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο θα υλοποιήσουμε μια σειρά νέων δράσεων στην CraftiusPRO.

Ανάμεσα στις ιδέες που είχαμε είναι και η δημιουργία ενός φωτογραφικού Forum, με σκοπό την διάδραση, συνεργασία και λύσεις αποριών.

Στο forum λοιπόν που θέλουμε να δημιουργήσουμε ( αν μας δείξετε ότι θα θέλατε κάτι τέτοιο ) έχουμε σαν σκοπό να τρέξουμε τις εξής θεματολογίες:

  • Φωτογραφικός εξοπλισμός: απορίες, χρήση, τεχνικές, συμβουλές αγοράς
  • Κριτική φωτογραφιών
  • Ιδέες για νέα μαθήματα
  • Παρουσίαση φωτογραφιών και portfolios
  • Ερωταπαντήσεις γύρω από την φωτογραφία.
  • Ερωτήσεις γύρω από την επεξεργασία φωτογραφίας ( Lightroom / Photoshop )

Για να δούμε λοιπόν αν υπάρχει ενδιαφέρον και αν θα ήταν χρήσιμη για εσάς η δημιουργία ενός forum θέλουμε να μας απαντήσετε με ένα απλό NAI ή OXI για να προχωρήσουμε στις ανάλογες ενέργειες!

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε στο να γίνετε καλύτερη φωτογράφοι μέσα από δράσεις και μαθήματα που ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες σας , και για αυτό άλλωστε σας δίνουμε το βήμα.

Αναμένουμε με χαρά τις επόμενες 30 ημέρες την γνώμη σας!

Φιλικά

Stratos Agiani

Fill out my online form.


Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Θέλω επίσης να μοιραστώ μερικές εξαιρετικές πληροφορίες σχετικά με την κάμερα [url=https://fixthephoto.com/cheap-canon-cameras.html]Canon[/url]. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον για εσάς