ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ URBAN ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει πώς να χρησιμοποιείς την πόλη σου και τα στοιχεία της για να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες πορτραίτων, κάθε φορά.

Η φωτογράφιση πορτραίτων σε ένα αστικό τοπίο δίνει πολλές δυνατότητες σε ότι αφορά το κάδρο, το ύφος αλλά και την δημιουργικότητα μιας λήψης. Από την άλλη μεριά όμως οι πολλές επιλογές και τα πολυάριθμα στοιχεία που υπάρχουν σε ένα αστικό τοπίο μπορούν να κάνουν την διαδικασία φωτογράφισης δύσκολη υπόθεση.

Για αυτό στο νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να χρησιμοποιείς αυτά τα στοιχεία προς όφελος σου για να δημιουργείς πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτων σε αστικά κέντρα.

Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο και πάρε ιδέες για να φωτογραφίσεις στην πόλη σου!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ URBAN ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X