ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ POJECTS

O Stratos Agiani παρουσιάζει τον Βασίλη Τζιάτα. Πάνω απο 2 ώρες πρακτικών συμβουλών για φωτογραφίσεις πορτραίτων, δημιουργικά projects και επιπλέον οδηγίες για το πως κάποιος να ξεκινήσει να φωτογραφίζει μοντέλα σε συνεργασία με πρακτορεία μοντέλων! 

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας

Στην 4η Live δράση μας στο κανάλι στο Youtube έχουμε ένα φιλοξενούμενο! Θεματολογία

Στο 4ο Photo Group Therapy συμμετέχει ο φωτογράφος πορτραίτων Βασίλης Τζιάτας και θα μας δώσει πολλές πρακτικές συμβουλές για το πως να δημιουργήσει κάποιος ένα φωτογραφικό project που μπορεί να προωθήθεί Online η ακόμα και σε περιοδικά!

Θα δουμε αρκετές φωτογραφίες πορτραίτων απο τον Βασίλη, και θα μας αναλύσει με τι εξοπλισμό ρυθμίσεις και τεχνικές φωτογράφισης βγήκαν, καθώς και πως οργάνωσε 2 φωτογραφικά Projects.

Επιπλέον θα μιλήσουμε για το πως μπορεί κάποιος να συνεργάζεται κάποιος με πρακτορεία μοντέλων γιανα βρίσκει νέα πρόσωπα για φωτογραφικά projects, Πάμε δυνατά.

Α και ψιτ που είσαι.

Χρειάζομαι το SHARE στα social media κανάλια σου!

Ευχαριστώ! Stratos A.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ POJECTS"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X