ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ POJECTS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani παρουσιάζει τον Βασίλη Τζιάτα. Πάνω απο 2 ώρες πρακτικών συμβουλών για φωτογραφίσεις πορτραίτων, δημιουργικά projects και επιπλέον οδηγίες για το πως κάποιος να ξεκινήσει να φωτογραφίζει μοντέλα σε συνεργασία με πρακτορεία μοντέλων! 

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας

Στην 4η Live δράση μας στο κανάλι στο Youtube έχουμε ένα φιλοξενούμενο! Θεματολογία

Στο 4ο Photo Group Therapy συμμετέχει ο φωτογράφος πορτραίτων Βασίλης Τζιάτας και θα μας δώσει πολλές πρακτικές συμβουλές για το πως να δημιουργήσει κάποιος ένα φωτογραφικό project που μπορεί να προωθήθεί Online η ακόμα και σε περιοδικά!

Θα δουμε αρκετές φωτογραφίες πορτραίτων απο τον Βασίλη, και θα μας αναλύσει με τι εξοπλισμό ρυθμίσεις και τεχνικές φωτογράφισης βγήκαν, καθώς και πως οργάνωσε 2 φωτογραφικά Projects.

Επιπλέον θα μιλήσουμε για το πως μπορεί κάποιος να συνεργάζεται κάποιος με πρακτορεία μοντέλων γιανα βρίσκει νέα πρόσωπα για φωτογραφικά projects, Πάμε δυνατά.

Α και ψιτ που είσαι.

Χρειάζομαι το SHARE στα social media κανάλια σου!

Ευχαριστώ! Stratos A.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια