ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΟΖΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Μάθε στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας μυστικά ποζαρίσματος που θα κάνουν την ζωή σου εύκολη όταν φωτογραφίζεις γκρουπ ανθρώπων

Το να φωτογραφίσεις ένα άτομο είναι σχετικά εύκολο. 2 άτομα; Εφικτό με λίγη προσπάθεια. 3 άτομα και πάνω; Εκεί μερικές φορές είμαστε σίγουροι ότι θέλεις να αρχίσεις να τραβάς τα μαλλιά σου.

Πως ποζάρεις τα άτομα για να μην είναι βαρετή η φωτογραφία ή να μην μοιάζει το γκρουπ σαν ποδοσφαιρική ομάδα; Πως μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία, χωρίς 2 άτομα να έχουν κλειστά τα μάτια τους ή να κοιτάνε αλλού; Και γενικότερα πως μπορείς να βγάλεις καλύτερα ομαδικά πορτραίτα;

Λύσεις σε αυτά τα θέματα θα δώσει ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ώστε να σε βοηθήσει στο να κάνεις την διαδικασία της ομαδικής φωτογράφισης διασκεδαστική και δημιουργική.

Όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια