ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει τις ρυθμίσεις που πρέπει να ξέρεις για να μπορείς να παγώσεις την κίνηση και να σταματάς τον χρόνο με την φωτογραφική μηχανή και φακούς που ήδη έχεις.

Οι σημερινές entry level φωτογραφικές μηχανές έχουν εξαιρετικές ικανότητες που κάποτε δεν θα τολμούσαμε κάνει να φανταστούμε. Γρήγορα συστήματα autofocus, γρήγοροι φακοί και εξαιρετικές επιδόσεις σε υψηλά ISO, ξεκλειδώνουν μια σειρά από δημιουργικές ικανότητες που δεν έχουν όρια.

Το μυστικό όμως είναι να μπορεί κάποιος να «δαμάσει» αυτές τις λειτουργίες και να τις συνδυάζει με σκοπό να δημιουργήσει τις φωτογραφίες που ονειρεύεται.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα θα μιλήσω για αυτά τα μυστικά, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και φωτογραφικές συνταγές που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις άμεσα για να αποκτήσεις την δυνατότητα να ελέγχεις τον χρόνο, με τον φωτογραφικό εξοπλισμό που ήδη έχεις.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Το ήξερες ότι στην ακαδημία μας έχουμε ένα ολόκληρο μάθημα για το πως να μάθεις ένα από τα πιο δημιουργικά προγράμματα της φωτογραφικής σου μηχανής για να βγάζεις φωτογραφίες γεμάτες ενέργεια και κίνηση;

Δες το trailer του μαθήματος, απόκτησε το και μάθε τα πάντα για την προτεραιότητα ταχύτητας για να ελέγχεις κυριολεκτικά το χρόνο. 

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X