ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ EVENT ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΑΛΛΟΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αναρωτιέσαι πως μερικοί φωτογράφοι έχουν πρόσβαση σε event και αθλητές και καταφέρνουν να βγάζουν φωτογραφίες που έγινα ιδιαίτερες; Αν να σήμερα σου λύνουμε αυτή την απορία και σου λέμε πως μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Σίγουρα έχουμε όλοι φίλους και γνωστούς που μπορούμε να φωτογραφίσουμε, αλλά είτε σύντομα αυτοί εξαντλούνται είτε το portfolio και οι φωτογραφίες μας φτάνουν σε ένα σημείο κορεσμού και επανάληψης.

Για να ξεφύγεις από αυτό το φωτογραφικό τέλμα θα πρέπει να βρεις τόσο νέο κόσμο να φωτογραφήσεις όσο και νέες ιδέες και έμπνευση.

Πως όμως μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο;

Σε αυτό ακριβώς το ερώτημα απαντάει στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani.

Θα σου πει πως απέκτησε απεριόριστη πρόσβαση σε αθλητές TRX, Kitesurfers από Ευρώπη και Ελλάδα, καθώς και σε μεγάλα events όπως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα MotoCross αλλά και το Kavala Air Sea Show.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικές φωτογραφίες που τον βοήθησαν τόσο σε επίπεδο branding αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια