ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ EVENT ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΑΛΛΟΣ

Αναρωτιέσαι πως μερικοί φωτογράφοι έχουν πρόσβαση σε event και αθλητές και καταφέρνουν να βγάζουν φωτογραφίες που έγινα ιδιαίτερες; Αν να σήμερα σου λύνουμε αυτή την απορία και σου λέμε πως μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Σίγουρα έχουμε όλοι φίλους και γνωστούς που μπορούμε να φωτογραφίσουμε, αλλά είτε σύντομα αυτοί εξαντλούνται είτε το portfolio και οι φωτογραφίες μας φτάνουν σε ένα σημείο κορεσμού και επανάληψης.

Για να ξεφύγεις από αυτό το φωτογραφικό τέλμα θα πρέπει να βρεις τόσο νέο κόσμο να φωτογραφήσεις όσο και νέες ιδέες και έμπνευση.

Πως όμως μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο;

Σε αυτό ακριβώς το ερώτημα απαντάει στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani.

Θα σου πει πως απέκτησε απεριόριστη πρόσβαση σε αθλητές TRX, Kitesurfers από Ευρώπη και Ελλάδα, καθώς και σε μεγάλα events όπως το Πανελλήνιο πρωτάθλημα MotoCross αλλά και το Kavala Air Sea Show.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικές φωτογραφίες που τον βοήθησαν τόσο σε επίπεδο branding αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες!
6 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ EVENT ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΑΛΛΟΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015