ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΠΟΔΑ ΣΟΥ

Πρακτικές συμβουλες για την αγορά του επόμενου ή του πρώτου σου τρίποδα για να μην ….. κλαίς τα χρήματα σου!

H αγορά τρίποδα είναι μια σοβαρή επένδυση για κάθε φωτογράφο.

Ο σωστός τρίποδας μπορεί να μας συντροφέψει για πάρα πολλά χρόνια στις φωτογραφικές μας περιπέτειες και να μας ξεκλειδώνει δημιουργικές δυνατότητες. Μια λάθος όμως επιλογή σημαίνει χαμένα χρήματα, εκνευρισμός και μη χρήση του τρίποδα.

Πως λοιπόν κάνουμε την σωστή επιλογή και τι να προσέξουμε κατά την αγορά του τρίποδα μας για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων;

Απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω δίνω στο νέο μας δωρεάν μάθημα φωτογραφίας! Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο και μάθε τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ιδανικός τρίποδας!

Φιλικά

Stratos A.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΠΟΔΑ ΣΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X