ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει πως με τις λήψεις σου να καταγράφεις μικρές στιγμές και να λες μεγάλες ιστορίες, σε ένα άκρως ουσιαστικού φωτογραφικού περιεχομένου μάθημα.

Έχετε ακούσει σίγουρα το «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις». Ο λόγος; Μια φωτογραφία πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από μια απλή αποτύπωση μίας στιγμής. Κάθε λήψη θα πρέπει να έχει ένα σκοπό, να επικοινωνεί συναισθήματα αλλά και να προκαλεί αντιδράσεις.

Για να πετύχει ένας φωτογράφος κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερο εξοπλισμό ή τεχνικές ικανότητες αλλά θα πρέπει να έχει ενεργή την φωτογραφική του ματιά, ώστε να βλέπει και να καταγράφει μικρές καθημερινές στιγμές που λένε μεγάλες ιστορίες.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα σου εξηγήσει με πρακτικό τρόπο πως μπορείς να το πετύχει αυτό μέσα από πρακτικά και ουσιαστικά παραδείγματα φωτογραφιών.

Παρακολούθησε το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να βγάζεις φωτογραφίες που λένε ιστορίες και αντέχουν στον χρόνο.

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X