ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Παλιά υπήρχε ο «κανόνας» του να έχουμε τον ήλιο πάντα στην πλάτη μας όταν φωτογραφίζουμε. Αν και παλιότερα μπορεί να είχε μία μικρή βάση, θεωρώ ότι περισσότερο προβλήματα προκαλούσε παρά κάτι καλό.

Σε αυτό το σύντομο αλλά ουσιαστικό βίντεο θα αναλύσω γιατί ο συγκεκριμένος μύθος δεν έχει λόγο ύπαρξης, αλλά και το πώς μπορείτε να βγάλετε φανταστικές φωτογραφίες με τον ήλιο όχι μόνο μπροστά σας αλλά και μέσα στο κάδρο σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τον ήλιο με το μάτι μας στο viewfinder ( δεν το συστήνουμε  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) αλλά χρησιμοποιούμε το live view ή την οθόνη της φωτογραφικής μας, αλλιώς μπορεί να προκαλέσουμε ζημιά στα μάτια μας.
Επιπλέον δεν φωτογραφίζουμε ΠΟΤΕ όταν ο ήλιος είναι ψηλά, παρά μόνο όταν είναι χαμηλά στον ορίζοντα, μίας και εκεί είναι λιγότερο ισχυρό το φως του.

Τέλος αν έχει wifi μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας για καδράρισμα & λήψη μέσω του ειδικού app ελέγχου που δίνει ο κάθε κατασκευαστής.

Enjoy ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια