ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 001: ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Σε αυτή την νέα σειρά μαθημάτων φωτογραφίας ο Stratos Agiani σου δίνει φωτογραφικές συνταγές ( ρυθμίσεις και τεχνικές / εικαστικές πληροφορίες ) ώστε να μπορείς να βγάζεις πιο δημιουργικές φωτογραφίες. 

Αγαπητό μέλος της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Με χαρά θα ήθελα σήμερα να ανακοινώσω την έναρξη μιας σειράς δωρεάν μαθημάτων φωτογραφίας που έχει να κάνει με φωτογραφικές συνταγές. Με απλά λόγια, θα βλέπουμε μια φωτογραφία μαζί, και θα σου λέω πως βγήκε, με τι φακό και μηχανή αλλά και ρυθμίσεις, ώστε να μπορέσεις και εσύ να βγάλεις παρόμοιες ή καλύτερες φωτογραφίες! 

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πως μπορεί κάποιος να βγάζει πολύ ιδιαίτερα πορτραίτα με την χρήση αργής κίνησης αλλά και πώς να δημιουργείς ειδικά εφέ χωρίς την χρήση Photoshop ή άλλου λογισμικού! 

Θα χαρώ να συζητήσουμε αυτή την νέα σειρά μαθημάτων και να ακούσω την άποψη αλλά και τις ιδέες σας! 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και αφήσέ μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις δωρεάν εγγραφή στην νέα μα κοινότητα όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις γύρω από φακούς, φωτογραφικές μηχανές και τεχνικές φωτογράφισης, για να λάβεις απάντηση απευθείας από τον Stratos Agiani! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Φιλικά 

Stratos Agiani 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

HOW IT WORKS: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

Στο σημερινό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας της σειράς How It Works ο Stratos Agiani αναλύει μια εντυπωσιακή φωτογραφία γάμου και δίνει συμβουλές για το πώς να βγάλεις και εσύ κάτι ανάλογο!   Στο νέο επεισόδιο…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΣΒΗΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ «ΣΑΚΟΥΛΕΣ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom και επεξεργασίας φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να σβήνεις γρήγορα τις σακούλες κάτω από τα μάτια στα πορτραίτα σου, γρήγορα και αποτελεσματικά! …

Σχόλια