ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 001: ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Σε αυτή την νέα σειρά μαθημάτων φωτογραφίας ο Stratos Agiani σου δίνει φωτογραφικές συνταγές ( ρυθμίσεις και τεχνικές / εικαστικές πληροφορίες ) ώστε να μπορείς να βγάζεις πιο δημιουργικές φωτογραφίες. 

Αγαπητό μέλος της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Με χαρά θα ήθελα σήμερα να ανακοινώσω την έναρξη μιας σειράς δωρεάν μαθημάτων φωτογραφίας που έχει να κάνει με φωτογραφικές συνταγές. Με απλά λόγια, θα βλέπουμε μια φωτογραφία μαζί, και θα σου λέω πως βγήκε, με τι φακό και μηχανή αλλά και ρυθμίσεις, ώστε να μπορέσεις και εσύ να βγάλεις παρόμοιες ή καλύτερες φωτογραφίες! 

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πως μπορεί κάποιος να βγάζει πολύ ιδιαίτερα πορτραίτα με την χρήση αργής κίνησης αλλά και πώς να δημιουργείς ειδικά εφέ χωρίς την χρήση Photoshop ή άλλου λογισμικού! 

Θα χαρώ να συζητήσουμε αυτή την νέα σειρά μαθημάτων και να ακούσω την άποψη αλλά και τις ιδέες σας! 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και αφήσέ μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις δωρεάν εγγραφή στην νέα μα κοινότητα όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις γύρω από φακούς, φωτογραφικές μηχανές και τεχνικές φωτογράφισης, για να λάβεις απάντηση απευθείας από τον Stratos Agiani! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Φιλικά 

Stratos Agiani 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 001: ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X