ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 002: ΠΟΖΑΡΙΣΜΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΣΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Σε αυτή την νέα σειρά μαθημάτων φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δίνει φωτογραφικές συνταγές ( ρυθμίσεις και τεχνικές / εικαστικές πληροφορίες ) ώστε να μπορείς να βγάζεις πιο δημιουργικές φωτογραφίες. 

Αγαπητό μέλος της φωτογραφικής μας οικογένειας.  

Μετά την θερμή ανταπόκριση που είχαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς μας Φωτογραφικές Συνταγές συνεχίζουμε δυνατά με ένα ακόμα επεισόδιο. 

Σε αυτό το νέο δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σας δείξω πώς να παίρνετε εντυπωσιακές λήψεις πορτραίτων κατά την διάρκεια ενός εντυπωσιακού ηλιοβασιλέματος. 

Θα μιλήσω για φακούς, ρυθμίσεις, γωνίες λήψης αλλά και ποζάρισμα, ώστε να μπορείς με αυτοπεποίθηση να βγάζεις εντυπωσιακά πορτραίτα κατά την δύση του ηλίου! 

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας και μην ξεχάσεις να κάνεις δωρεάν εγγραφή στον νέα μα κοινότητα όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις γύρω από φακούς, φωτογραφικές μηχανές και τεχνικές φωτογράφισης, για να λάβεις απάντηση απευθείας από τον Stratos Agiani! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια