ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SOFT LIGHT ΓΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Μάθε στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας τι είναι το soft light, που να το βρεις και πως να το εκμεταλλευτείς για εκπληκτικά όμορφα πορτραίτα.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια φωτογραφία πορτραίτου είναι το φώς και η ποιότητά του. Με τον σωστό φωτισμό μπορείς να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό του κάθε ατόμου. Με τον λάθος φωτισμό υπάρχει η πιθανότητα να καταστρέψεις τις φωτογραφίες σου αλλά και την φήμη σου σαν φωτογράφος!

Για αυτό στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει τι είναι το soft light, γιατί είναι σημαντικό για τις φωτογραφίες πορτραίτου, που να το βρεις και πως να το αξιοποιήσεις σωστά.

Ετσι θα είσαι σε θέση την επόμενη φορά που θα φωτογραφήσεις πορτραίτα να βγάλεις εκπληκτικές λήψεις που θα εντυπωσιάσουν!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια