ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ!

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει πως να αλλάζεις με μερικά κλικ μαζικά μέγεθος στις φωτογραφίες σου, με την βοήθεια του δωρεάν προγράμματος Fast Stone Viewer.

Πολλές φορές χρειάζεται να πάρουμε ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών και να τις αλλάξουμε μέγεθος, είτε για αποστολή σε φίλους και συγγενείς, είτε για δημοσίευση στα social media ή ακόμα και στην ιστοσελίδα μας.

Η διαδικασία μετατροπής όμως μπορεί να είναι χρονοβόρα και με αμφίβολα αποτελέσματα, ειδικά να έχουμε πάνω από 20 φωτογραφίες που πρέπει να αλλάξουν μέγεθος.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα ονομάζεται Fast Stone Viewer. Το FSV είναι ένας δωρεάν viewer φωτογραφιών που είναι ταχύτατος, έχει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας και διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά εργαλεία. Και το καλύτερο; Είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως το χρησιμοποιεί για να αλλάξει αυτόματα το μέγεθος σε εκατοντάδες φωτογραφίες, γρήγορα, με μερικά κλικ.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίες και μάθε πώς να δουλεύεις αποδοτικά!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ!"

  1. Μπορώ να πάρω όλες τις φώτος, οριζόντιες και κάθετες μαζί κ να τις μικρύνω ποσοστιαία ή με βάση τη μια πλευρά, περίπου όπως το έκανες εσύ?
    Φοβερό εργαλείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X