ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: TOKINA 11-16.ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΦΑΚΟ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ένας υπερευρυγώνιος φακός μπορεί στα σωστά χέρια να δώσει εκπληκτικές φωτογραφίες και λήψεις που δεν μπορεί να δώσει κανένας άλλος φακός. Ο Βραβευμένος Stratos Agiani παρουσιάζει τον υπερευρυγώνιο φακό που έχει, γιατί τον επέλεξε καθώς και πως τον αξιοποιεί δημιουργικά.

Αν οι περισσότερες σου λήψεις δείχνουν παρόμοιες, ή απλά αν θέλεις να ξεχωρίσεις αμέσως με την φωτογραφική σου δουλειά, τότε πρέπει άμεσα να δοκιμάσεις έναν υπερευρυγώνιο φακό. Αφού το κάνεις ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει επιστροφή!

Ο υπερευρυγώνιος φακός έχει την δύναμη να μεταμορφώσει συνηθισμένα θέματα σε απίστευτες δημιουργικές φωτογραφίες. Η προοπτική του αλλά και ο τρόπος αποτύπωσης της πραγματικότητας του δίνει την ικανότητα να παράγει εκπληκτικά εντυπωσιακές λήψεις που δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν με οποιοδήποτε άλλο φακό.

[envira-gallery id=”17419″]

Σε αυτό το βίντεο ο  βραβευμένος Stratos Agiani, μιλάει για τον υπερευρυγώνιο φακό που έχει επιλέξει ( spoiler alert: είναι ο TOKINA 11-16mm f2.8 ) , και πως τον χρησιμοποιεί για εξαιρετικά μοναδικές λήψεις.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια