ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: TOKINA 11-16.ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΦΑΚΟ

Ένας υπερευρυγώνιος φακός μπορεί στα σωστά χέρια να δώσει εκπληκτικές φωτογραφίες και λήψεις που δεν μπορεί να δώσει κανένας άλλος φακός. Ο Βραβευμένος Stratos Agiani παρουσιάζει τον υπερευρυγώνιο φακό που έχει, γιατί τον επέλεξε καθώς και πως τον αξιοποιεί δημιουργικά.

Αν οι περισσότερες σου λήψεις δείχνουν παρόμοιες, ή απλά αν θέλεις να ξεχωρίσεις αμέσως με την φωτογραφική σου δουλειά, τότε πρέπει άμεσα να δοκιμάσεις έναν υπερευρυγώνιο φακό. Αφού το κάνεις ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν υπάρχει επιστροφή!

Ο υπερευρυγώνιος φακός έχει την δύναμη να μεταμορφώσει συνηθισμένα θέματα σε απίστευτες δημιουργικές φωτογραφίες. Η προοπτική του αλλά και ο τρόπος αποτύπωσης της πραγματικότητας του δίνει την ικανότητα να παράγει εκπληκτικά εντυπωσιακές λήψεις που δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν με οποιοδήποτε άλλο φακό.

Σε αυτό το βίντεο ο  βραβευμένος Stratos Agiani, μιλάει για τον υπερευρυγώνιο φακό που έχει επιλέξει ( spoiler alert: είναι ο TOKINA 11-16mm f2.8 ) , και πως τον χρησιμοποιεί για εξαιρετικά μοναδικές λήψεις.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
27 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: TOKINA 11-16.ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΦΑΚΟ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015