ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΠΟ FLAT ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΛΗΨΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως να μεταμορφώνεις flat φωτογραφίες σε εντυπωσιακές λήψεις σε χρόνο μηδέν!

Μερικές φωτογραφίες ενώ δειχνουν εντυπωσιακές όταν της παρατηρούμε με την ματιά μας, καταλήγουν να δώσουν “flat” φωτογραφίες που δεν έχουν χρώμα, λάμψη και contrast.

Ευτυχώς όμως αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα με την βοήθεια του Photoshop, των adjustment layers και μερικών απλών τεχνικών ρετουσαρίσματος. Οι συγκεκριμένες τεχνικές δουλεύουν εξαιρετικά τόσο σε RAW όχι και σε JPEG αρχεία οποτε μπορείς να τις αξιοποιήσεις άμεσα σε όλα σου τα αρχεία.

Δες λοιπόν το νέο μας δωρεάν μάθημα Photoshop και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις την ερώτηση σου ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια