ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ PHOTOSHOP ΚΑΙ LIGHTROOM

Θέλεις να εξαφανίσεις σκουπίδια από την φωτογραφία σου; Θέλεις να εξαφανίσεις ανεπιθύμητα αντικείμενα που σου χαλάνε την λήψη; Θέλεις να εξαφανίσεις τον πρώην ή την πρώην σου από φωτογραφίες. Μπορώ να σε βοηθήσω στα 2 από τα 3.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως μπορείς να σβήνεις ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σου, εύκολα και γρήγορα, με την βοήθεια του spot Healing Brush Tool.

Το Spot Healing Brush tool είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο που μπορεί να κάνει θαύματα σε ότι αφορά την διαγραφή αντικειμένων, αρκεί να το χρησιμοποιήσεις σωστά.

Σε αυτό το μάθημα θα δυο δείξω ακριβώς αυτό, καθώς και το πώς να αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διαδικασία διαγραφής για άψογες φωτογραφίες!

Τι δεν θα μάθεις; Πως να σβήνεις τους / τις πρώην! Αυτό σε επόμενο μάθημα!

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα Photoshop μην ξεχάσεις να το κάνεις, like, share στα social media και να γίνεις μέλος στην ενημερωτική μας λίστα για να λαμβάνεις όλα τα δωρεάν μαθήματα Φωτογραφίας, Photoshop και Lightroom απευθείας στο email σου.

Τέλος αν έχεις απορίες άφησε ένα σχόλιο με την ερώτηση σου και θα χαρώ να απαντήσω άμεσα.

Φιλικά
Stratos Agiani

 

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια