ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚA CATCHLIGHTS ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓNHTIΖΟΥΝ!

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου αποκαλύψει τα μυστικά επεξεργασία για εντυπωσιακά μάτια στις φωτογραφίες πορτραίτων σας.

Τα μάτια αποτλεούν το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα πορτραίτο. Πολλές φορές όμως ο φωτισμός ων ματιών είναι ένα σημείο που οι φωτογράφοι αγνoούν και δεν δίνουν την δέουσα σημασία.

Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει τεχνικές επεξεργασίας ώστε να είσαι σε θέση να δημιουργείς εντυπωσιακά βλέμματα που τραβάνε την προσοχή.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε την μυστική συνταγή που θα σου δίνει εντυπωσιακά βλέμματα στα πορτραίτα σου κάθε φορά.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚA CATCHLIGHTS ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓNHTIΖΟΥΝ!"

  1. Γιατί για κάθε επέμβαση να “υιοθετω” κι ένα άλλο layer και να μη δουλεύω στην αρχική εικόνα που έχω στο photoshop?

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X