ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ LIGHT AND AIRY LOOK ΓΡΗΓΟΡΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές φωτογραφίες με το εξαιρετικά δημοφιλές Light And Airy Look. 

‘Ενα από τα πιο συχνά αιτήματα που λαμμβάνουμε είναι το εξής: Να φτιάξουμε ένα μάθημα που δείχνουμε πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το δημοφιλές Light and Airy Look.  

 To συγκεκριμένο look είναι εξαιρετικά δημοφιλές για φωτογραφίες γάμου και πορτραίτων και είναι ένα από τα «κρυφά» μυστικά επεξεργασίας. 

 Πως όμως κάποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιο look με το Photoshop, χωρίς την χρήση plugins και presets; 

 Η απάντηση θα δωθεί στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop όπου ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα την τεχνική για να δημιουργείς Light and Airy πορτραίτα. 

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πώς να υλοποιείς ένα από τα πιο δημοφιλή looks σήμερα! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια