ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ LIGHT AND AIRY LOOK ΓΡΗΓΟΡΑ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές φωτογραφίες με το εξαιρετικά δημοφιλές Light And Airy Look. 

‘Ενα από τα πιο συχνά αιτήματα που λαμμβάνουμε είναι το εξής: Να φτιάξουμε ένα μάθημα που δείχνουμε πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει το δημοφιλές Light and Airy Look.  

 To συγκεκριμένο look είναι εξαιρετικά δημοφιλές για φωτογραφίες γάμου και πορτραίτων και είναι ένα από τα «κρυφά» μυστικά επεξεργασίας. 

 Πως όμως κάποιος μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιο look με το Photoshop, χωρίς την χρήση plugins και presets; 

 Η απάντηση θα δωθεί στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop όπου ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα την τεχνική για να δημιουργείς Light and Airy πορτραίτα. 

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πώς να υλοποιείς ένα από τα πιο δημοφιλή looks σήμερα! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ LIGHT AND AIRY LOOK ΓΡΗΓΟΡΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X