ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πως αναβαθμίζεις τις λήψεις σου σε εντυπωσιακές cinematic φωτογραφίες.

Πολλές φορές όταν βλέπουμε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με τα μάτια μας όλα μοιάζουν μαγικά: χρώματα, contrast, φως και σκιές.

Όταν όμως αιχμαλωτίσουμε την στιγμή με την φωτογραφική μηχανή μας η φωτογραφίες μοιάζουν να χάνουν την μαγεία τους. Είναι flat με ελάχιστο contrast και ο κορεσμός των χρωμάτων δεν έχει καμία σχέση με ότι βλέπαμε.

Don’t worry, μίας και είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ειδικά να φωτογραφίζετε σε RAW μορφή.

Για αυτό τον λόγο στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει μερικές εύκολές αλλά αποτελεσματικές τεχνικές για να φέρεις πίσω την χαμένη λάμψη στις λήψεις σου, αλλά και ένα bonus tip / τεχνική που θα δώσει στην φωτογραφία σου ένα επιπλέον εντυπωσιακό στοιχείο.

Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να δίνεις νέα ζωή στις φωτογραφίες σου, με καλαίσθητο τρόπο.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X