ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΡΟΠΑΡΙΣΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πως να χρησιμοποιείς δημιουργικά το εργαλείο του κροπαρίσματος για να αναβαθμίζεις και να μεταμορφώνεις τις φωτογραφίες σου.

Το ταπεινό εργαλείο του κροπαρίσματος το ξέρουμε όλοι. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι πως πέρα από την πρακτική του πλευρά έχει και μια δημιουργική πλευρά που μπορεί να κάνει μικρά θαύματα.

Το σχήμα και το είδος του κάδρου παίζει μεγάλο ρόλο στο πως ερμηνεύει ένας θεατής μια φωτογραφία.Αλλά οι φωτογραφικές μας μηχανές μας έχουν μέχρι τώρα «δέσμιους» σε ένα κλασσικό κάδρο 3:4.

Τι θα λέγατε αν σας δείχναμε ένα τρόπο για να σπάσετε αυτά τα δεσμά ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε νέα κριπαρίσματα και κάδρα, δίνοντας νέα ζωή στις λήψεις σας; Αν ακούγεται ενδιαφέρον, τότε το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop από τον Strato Agiani είναι το μάθημα που πρέπει να δεις σήμερα.

Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να δίνεις νέα δημιουργική πνοή στις φωτογραφίες του αρχείου σου.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια