ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα δείξω μερικές τεχνικές επεξεργασίας που θα σου επιτρέψουν να μεταμορφώσεις τις λήψεις σου! 

 

Σου έχει τύχει σίγουρα: έχεις βγάλει μερικές φωτογραφίες σε μη ιδανικές συνθήκες και δείχνουν μέτριές άλλα έχουν προοπτικές βελτίωσης. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;

Βλέπεις το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop όπου θα σου δείξω πως να μεταμορφώνεις απλές λήψεις σε ΕΠΙΚΕΣ φωτογραφίες! Μάθε πως να αλλάζεις τον ουρανό, πως να βελτιώνεις την φωτεινότητα, τα χρώματα και πολλά άλλα σε λιγότερο από 15 λεπτά!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και δώσε τέλος τις βαρετές φωτογραφίες!

Enjoy!

 
 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ BLACK ΠΡΟΣΦΟΡΑ -85% Κλείνει για πάντα σε 48 ώρες!

Αν θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom, σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα, σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, και σε επιπλέον παροχές, τότε θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα  και να προλάβεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που ήδη είναι σχεδόν SOLD OUT!

Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Έμειναν μόνο 48 ώρες!

Έχεις απορίες; Κάλεσε μας στα 6940897831 και 6987781017 Δευτέρα έως Σαββατο, 09:30 – 15:00, 18:00 – 20:00

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Στράτο καλησπέρα,
    Παρακολούθησα το μάθημα σου με αρκετό ενδιαφέρον και ήδη ξεκίνησα να το εφαρμόζω σε φωτογραφίες μου. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι το εξής, εφαρμόζοντας το copy layer του ουρανού για αντανάκλαση στο νερό δημιουργήθηκε στο δεξί μέρος της φωτογραφίας διπλή αντανάκλαση κάποιων κορυφών δέντρων. Δεν θα έπρεπε να περάσουμε την βούρτσα και από εκεί για να μην φαίνονται δυο φορές οι κορυφές.
    Σε ευχαριστώ, συνέχισε είσαι μια μεγάλη βοήθεια για πολλούς,
    Με εκτίμηση,
    Θωμάς