ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ( BOKEH ) ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΚΟ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει πως να δημιουργείς ένα ονειρικό bokeh, με οποιοδήποτε φακό και αν έχει γίνει η λήψη!

Οι «γρήγοροι» φακοί είναι γνωστοί για το ονειρικό θολωμένο φόντο που δημιουργούν σε πορτραίτων. Τι κάνουμε όμως στην περίπτωση που δεν έχουμε στην διάθεση μας έναν τέτοιο φακό;
Μπορούμε να έχουμε μέσω της επεξεργασίας ένα εφέ που είναι το ίδιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό;

Η απάντηση είναι ναι!

Και θα μάθεις όλα τα σχετικά βήματα στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop στο οποίο ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί ένας φωτογράφος να δημιουργήσει ένα πανέμορφο εφέ Bokeh με τα native εργαλεία του Photoshop. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις αυτό το ονειρικό look σε φωτογραφίες που έχεις βγάλει, ανεξάρτητα από τον φακό που χρησιμοποίησες για την λήψη.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και δώσε στα πορτραίτα σου ένα ονειρικό look χωρίς την αγορά επιπλέον φακών!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια