ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ( BOKEH ) ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΚΟ!

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει πως να δημιουργείς ένα ονειρικό bokeh, με οποιοδήποτε φακό και αν έχει γίνει η λήψη!

Οι «γρήγοροι» φακοί είναι γνωστοί για το ονειρικό θολωμένο φόντο που δημιουργούν σε πορτραίτων. Τι κάνουμε όμως στην περίπτωση που δεν έχουμε στην διάθεση μας έναν τέτοιο φακό;
Μπορούμε να έχουμε μέσω της επεξεργασίας ένα εφέ που είναι το ίδιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό;

Η απάντηση είναι ναι!

Και θα μάθεις όλα τα σχετικά βήματα στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop στο οποίο ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί ένας φωτογράφος να δημιουργήσει ένα πανέμορφο εφέ Bokeh με τα native εργαλεία του Photoshop. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις αυτό το ονειρικό look σε φωτογραφίες που έχεις βγάλει, ανεξάρτητα από τον φακό που χρησιμοποίησες για την λήψη.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και δώσε στα πορτραίτα σου ένα ονειρικό look χωρίς την αγορά επιπλέον φακών!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΦΟΝΤΟ ( BOKEH ) ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΚΟ!"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X